Актрисата Луиза Григорова реши да подкрепи колегата си Юлиан Вергов. Сагата с

...
Актрисата Луиза Григорова реши да подкрепи колегата си Юлиан Вергов. Сагата с
Коментари Харесай

Луиза Григорова за Вергов и домашното насилие: Това е чист ПР, в който някой се изкарва жертва

Актрисата Луиза Григорова реши да поддържа сътрудника си Юлиан Вергов. 

Сагата с Диана Димитрова и Юлиан Вергов продължава с още по-голяма мощ, написа

Преди дни Димитрова сподели документите, с които прокуратурата приключва делото против Юлиан Вергов, а през вчерашния ден самият Вергов направи първото и към този момент само публично изказване по тематиката.

След неговото изказване Диана Димитрова разгласи, че ще го съди за клюка, а негови сътрудници артисти обявиха цялостна поддръжка.

Актрисата Луиза Григорова-Макариев разгласява пост, в който поддържа Вергов. 

Ето какво написа Луиза Григорова: " Направихме филм за домашното принуждение. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си визиите какво видях в очите на някои хора след кино лентата. Ще ви кажа - ужасът от изпитаното. Този филм за нас е значим, с цел да се повдигне въпросът, с цел да се приказва, с цел да бъдат избавени повече жертви на принуждение. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ! И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели(защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на същинските жертви, омаловажават казуса, изкарват потърпевшите като “проявяващи каприз ”. Съответно изказаните неистини по тематика на Юли Вергов, който аз абсолютно поддържам и обичам, вредят освен на него и цялото му семейство, само че и на обществото ни.  Тези фотоси тук ви демонстрирам, с цел да видите кооооолко доста и реален грим има в киното, а за жалост очевидно също толкоз фалш. Благодаря за вниманието! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР